Ha nagyon szĂ©pre Ă©s egyformĂĄra szeretnĂ©d a sĂŒtijeidet kĂ©szĂteni, akkor a vĂ©gsĆ dekorĂĄlĂĄst mindig a felszeletelĂ©s utĂĄn add meg a sĂŒtemĂ©nyednek.
âïžSokkal könnyebb a sĂŒtiket utĂłlag feldĂszĂteni, hiszen a vĂĄgĂĄs mĂĄr megadja a sĂŒtemĂ©ny szĂ©leit, Ăgy a dekorĂĄciĂłt is egyenletsebben tudod rajta elosztani.
RĂĄadĂĄsul szeletelĂ©skor sem fog beleĂ©rni a kĂ©s a dekorĂĄlĂĄsba, Ăgy nem kenĆdik el, ezzel pedig sokkal profibbnak fog tƱnni a munkĂĄd.
đ Hogyan dekorĂĄlhatod a sĂŒtit utĂłlag?
ËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËËË
âïžÂ Tehetsz rĂĄ habzsĂĄkkal kis habrĂłzsĂĄkat
âïžÂ MegszĂłrhatod cukor gyönggyel
âïžÂ DĂszĂtheted csokibĂłl kĂ©szĂŒlt levĂ©lkĂ©kkel
âïžÂ KerĂŒlhet rĂĄ friss gyĂŒmölcs vagy Ă©pp fagyasztott
âïžÂ Meghintheted csoki reszelĂ©kkel vagy csoki darabokkal
đ A dekorĂĄciĂłt rĂĄhelyezheted a sĂŒti szeletek közĂ©pre, de akĂĄr kerĂŒlhet egyik szĂ©lĂ©re, vagy Ă©pp valamelyik sarkĂĄhoz.
Mindig törekedj a kevés, de mutatós dekorålåsra!
Nem kell telezsĂșfolni a sĂŒtid tetejĂ©t, elĂ©g rĂĄ egy pici kis plusz, Ă©s mĂĄris elegĂĄns lesz a vĂ©geredmĂ©ny.
Tanuljunk egyĂŒtt szelet sĂŒtiket sĂŒtni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meliâ€ïžÂ –