Ha pogĂĄcsĂĄt kĂ©szĂtesz, azt nem csak ĂĄllati eredetƱ ĂzesĂtĆkkel dĂșsĂthatod, hanem kĂŒlönbözĆ növĂ©nyekkel is.
âïžÂ LegnĂ©pszerƱbbek ezek közĂŒl pl. a tökmag, a hagyma, ami lehet akĂĄr lepirĂtott, felkarikĂĄzott, vagy kockĂĄzott vöröshagyma, aprĂłra vĂĄgott snidling, de akĂĄr medvehagyma is kerĂŒlhet bele, szintĂ©n felaprĂtva.
âïžÂ FƱszerekkel is ĂzesĂtheted, a bors, a petrezselyem, csombor, zsĂĄlya, rozmaring szintĂ©n adhat egy alap Ăzt nekik.
âïžÂ Ami mĂ©g nagyon elterjedt, az a burgonya, ami viszont nem csak ĂzesĂtĂ©skĂ©nt kerĂŒl a tĂ©sztĂĄba, hanem bizony a magas kemĂ©nyĂtĆ tartalma miatt igazĂĄn laza tĂ©sztĂĄt kapunk, ha hasznĂĄljuk a sĂŒtemĂ©ny elkĂ©szĂtĂ©sĂ©hez.
A RECEPT SAROK â RECEPTGYĆ°JTEMĂNY oldalĂĄn talĂĄlsz is a legutĂłbbihoz egy szuper jĂł kis receptet itt:
https://www.tanuljsutni.suli.hu/receptsarok/
Tanuljunk egyĂŒtt sĂŒtni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meliâ€ïžÂ –