Ha pogĂĄcsĂĄt kĂ©szĂ­tesz, azt nem csak ĂĄllati eredetƱ Ă­zesĂ­tƑkkel dĂșsĂ­thatod, hanem kĂŒlönbözƑ növĂ©nyekkel is.

⭐ LegnĂ©pszerƱbbek ezek közĂŒl pl. a tökmag, a hagyma, ami lehet akĂĄr lepirĂ­tott, felkarikĂĄzott, vagy kockĂĄzott vöröshagyma, aprĂłra vĂĄgott snidling, de akĂĄr medvehagyma is kerĂŒlhet bele, szintĂ©n felaprĂ­tva.

⭐ FƱszerekkel is Ă­zesĂ­theted, a bors, a petrezselyem, csombor, zsĂĄlya, rozmaring szintĂ©n adhat egy alap Ă­zt nekik.

⭐ Ami mĂ©g nagyon elterjedt, az a burgonya, ami viszont nem csak Ă­zesĂ­tĂ©skĂ©nt kerĂŒl a tĂ©sztĂĄba, hanem bizony a magas kemĂ©nyĂ­tƑ tartalma miatt igazĂĄn laza tĂ©sztĂĄt kapunk, ha hasznĂĄljuk a sĂŒtemĂ©ny elkĂ©szĂ­tĂ©sĂ©hez.

A RECEPT SAROK – RECEPTGYưJTEMÉNY oldalán találsz is a legutóbbihoz egy szuper jó kis receptet itt:
https://www.tanuljsutni.suli.hu/receptsarok/
Tanuljunk egyĂŒtt sĂŒtni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meli❀ –