Vaníliás krém és igazán ütős csoki alap, puha piskótára halmozva.
Ez a krémes piramis igazán gyorsan elkészíthető, és annyira mutatós,
hogy muszáj a kedvenc receptjeid között lennie!
A sütit 25×12 cm-es gyümölcskenyér formában állítsd össze.
Hozzávaló tippek a lap alján!
HOZZÁVALÓK
Krém:
3 dl cukrászhab
3 dl tej
½ cs (110 g) krémes por
Csokis alap:
20-24 db babapiskóta
2 dl tej
2 dl tejszín
30 dkg étcsoki
Dekoráció:
0,5 dl tejszín
0,5 dl cukrászhab
Csoki kocka
Előkészítés, összeállítás: 30 perc
Krém hűtése: 30 perc
Csoki szósz hűtése: 30 perc
Süti hűtése: 1 óra
Dekorálás után 4-6 óra, hogy a piskóta megpuhuljon
Előkészítő műveletek:
Hozzávalók kimérése
Csoki felkockázása
Forma kibélelése folpackkal
Csillagcsöves habzsák előkészítése
Műveleti sorrend:
1. Hozzávalók kimérése
2. Csoki szósz készítése, hűtése
3. Krémes krém készítése
4. Hab készítése dekoráláshoz
5. Süti összeállítása
6. Hűtés
7. Dekorálás
8. Hűtés, szeletelés, tálalás
A gombra kattintva letöltheted a részletes receptet!
Kívánom, hogy sikerüljön!
Tanuljunk együtt sütés nélküli sütiket is készíteni!
Cukormázas ölelés neked!
– Meli❤ –
ALAPANYAG ÉS ESZKÖZ AJÁNLÓ:
TIPPEK:
A csoki krémet kihabosítva felhasználhatod torták készítéséhez is.
A krémes krémje szintén isteni lehet más alapra helyezve, mint pl. a citromtortáé, vagy a gesztenye kockáé.