A pogĂĄcsĂĄkat mindig viszonylag magas hƑmĂ©rsĂ©kleten, 180-220°C-on, Ă©s rövid ideig kell sĂŒtni, mert a bennĂŒk lĂ©vƑ zsiradĂ©k csak Ă­gy tud felforrni, Ă©s tudja megemelni a tĂ©sztĂĄt.

Ha alacsony hƑfokon sĂŒtöd, akkor csak kiolvad belƑle az, a tĂ©szta pedig lapos marad.

A magas hƑmĂ©rsĂ©klettƑl a tĂ©szta kĂ­vĂŒlrƑl gyorsabban kĂ©rgesedik, emiatt pedig jobban megtartja a benne levƑ nedvessĂ©get is, valamint a hozzĂĄvalĂłk sem tudnak tƑle kifolyni, Ă­gy a pogĂĄcsa sokkal szaftosabb marad, Ă©s nem szĂĄrad ki, nem lesz morzsalĂ©kos a sĂŒtĂ©s vĂ©gĂ©re.

A pogĂĄcsĂĄkat Ă©rdemes hƱtƑrĂĄcson kihƱteni Ă©s csak kihƱtĂ©s utĂĄn beletenni tĂĄlba, mert beizzadnak az edĂ©nyben, illetve a friss pogĂĄcsa könnyen össze is nyomĂłdik, emiatt pedig ragacsos lesz a közepe. RĂĄadĂĄsul a deformĂĄlĂłdott pogik nem is mutatnak valami jĂłl a tĂĄlalĂĄskor.

Tanuljunk egyĂŒtt sĂŒtni!
Cukormåzas ölelés neked!
– Meli❀ –